Odense Marineforening

Stemning på havnen

Havnekulturfestivalen 27. - 29. maj 2022.

 

Odense Marineforening havde sat alle sejl til for at markere Odense Havnekulturfestival.

 

Tak til alle gæster og medlemmer, som besøgte vor stand. Og ikke mindst tak til vore mange sponsorer, der gennem forskellige donationer medvirkede til, at Marineforeningen kunne skabe nogle præsentable rammer for festivalens mange gæster.

 

Vejret startede vådt om fredagen, men udviklede sig positivt og sluttede med dejligt solskinsvejr søndag. Uheldigvis var festivalen i skarp konkurrence med lørdagens indvielse af Letbanen i Odense. Derfor var der desværre færre gæster end forventet.

 

Marineforeningen tilbød forskellige lette måltider med diverse tilbehør og øl og vand m.v. samt kaffe og kager fra Baker Boys. Det blev en stor succes med de mange gæster, som besøgte Marineforeningen. Herudover havde vi fået 3 forskellige musikere til at underholde vore gæster fredag og lørdag. Vi fik mange rosende ord for service, god mad og hyggelige omgivelser ved Marinehuset.

 

Bestyrelsen i Odense Marineforening vil i denne forbindelse gerne udtrykke en stor taknemmelighed og beundring for det kæmpe store arbejde Aktivitetsudvalget og festudvalget har udført. Alle de frivillige deltagere har udvist en kompentence og hjælpsomhed, som kun professionelle kan.

 

Gennem 2 måneder har udvalget arbejdet med planlægningen af Marineforeningens

deltagelse i Havnekulturfestivalen. De frivillige deltagere har arbejdet med at finde sponsorer til forskellige aktiviteter, musik, fortæring og drikkevarer Etablering af serveringsområde og opsætning af pavillon. Fastlægge menuer og ikke mindst producere

forskellige retter for vore gæster. Pasning af grill og de to barer. Rengøring af festområde samt oprydning og opsætning hver festdag.

 

Det er på sin plads at takke følgende frivillige personer som i 3 festdage har arbejdet i mange timer hver dag.

 

Susanne Ambo Madsen, Jørn Andresen, Bo Højer, Søren Mortensen, Ole Smith, Connie Olsen, Gert Olsen, Jytte Hansen, Erik Hansen, Lene Svanholt og Jørgen Svanholt.

 

Hertil kommer følgende frivillige, som har udført arbejde i dele af perioden:

 

Lene Lylov, Lars Lylov, John Tiselholt, Conny Hansen, Lohne, Maja og Sara?

 

 

Endnu en gang tak for jeres beundringsværdige arbejde til gavn for Odense Marineforening.

 

På vegne bestyrelsen                                                                             Aktivitetsudvalget

                                   

Lars Lylov                                                                            Erik Hansen     Gert Olsen    JørgenSvanholt